Voorbereiding verhuizing

RE: Voorbereiding verhuizing

Hallo allemaal,

Even een nieuwsberichtje voor de geïnteresseerden: momenteel zijn we bezig met de voorbereiding (klaar maken van de server voor PHP en MySQL) om het forum te gaan verhuizen van mijn persoonlijke server in mijn campuskamer op de UT (waarvan toch ook op de planning om die te gaan verlaten ten faveure van een flatje in Deventer) naar de site van de club. Dit zou dan binnen afzienbare tijd moeten gaan gebeuren.

Groeten,

Eelke

RE: Voorbereiding verhuizing

In afwachting van de verhuizing heb ik maar alvast eens wat geschoven met directories op mijn server, met het gevolg dat het forum wel is geïntegreerd met de website van de MSCN. In principe zou er vanuit het oogpunt van de gebruiker nu sprake moeten zijn van de definitieve situatie (afgezien van een klein zinnetje op de index-pagina). Kunnen we eens kijken of het gebruik inderdaad toeneemt.

Door het mixen van servernamen zou het wel zo kunnen zijn dat er wat problemen ontstaan met inloggen en cookies (zelf merkte ik al dat hij niet meer bijhield welke berichten ik wel en niet had gelezen, ik heb iets gedaan wat dat zou kunnen oplossen, maar dat is even afwachten). Breng mij in elk geval op de hoogte van vreemde problemen.

RE: Voorbereiding verhuizing

Ook hier even melden dat er een oplossing is, mits je graag het forum via de website van de MSCN bekijkt. Kijk in het topic http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=865 (in principe alleen voor IE, misschien biedt het ook aanknopingspunten voor andere browsers).