Zoekfunctie

RE: Zoekfunctie

Ik heb even een vraagje over de zoekfunctie.
Als ik zoek, en ik vind een aantal topics ga ik er een lezen. Als ik het toch niet kan vinden (de info die ik wil ;) ) koos ik altijd de "back" functie om bij de gevonden topics terug te komen. Sinds ongeveer 2 weken krijg ik nu deze melding

Warning: Page has Expired The page you requested was created using information you submitted in a form. This page is no longer available. As a security precaution, Internet Explorer does not automatically resubmit your information for you.

To resubmit your information and view this Web page, click the Refresh button.




Kan dit opgelost worden? Ik moet nu elke keer mn zoektermen opnieuw invullen. Kopieer ze nu, en plak ze steeds, maar dit hoort toch niet?

Alvast bedankt,

Birdy

RE: Zoekfunctie

Dit ligt voor zover ik weet aan je browser, niet aan de site. Hoe dan ook, de oplossing voor het probleem staat in het stukje dat je quote: Click the refresh button.

RE: Zoekfunctie

Mmmm, minder.... kan me niet herinneren dat het vanaf het begin al is maarjah...

En als ik "refresh" kom ik gewoon bij de index... schiet dus ook niet echt op..

Maarja, toch bedankt voor de info,

Birdy

RE: Zoekfunctie

Ja, heb er ook af en toe last van. Raar genoeg de ene keer wel en de andere keer niet. Wat je ook kan doen is zoeken en dan de resultaten openen in een nieuw venster (rechter muisklik, open in nieuw venster...) Dan heb je er helemaal geen last van.

RE: Zoekfunctie

:)\\_

RE: Zoekfunctie

en voor diegene die geen zin hebben in de rechter muisklik in windows internet explorer: houd de shift toets ingedrukt en klik met de linker muisknop.

op de macintosh kun je een soortgelijk geintje uitspoken in internet explorer met de "apple" toets en de (linker) muisknop.
maak je gebruik van safari, dan krijg je met de "apple" toets een nieuw tabje bovenaan de webpagina.

~jw~