Dit weekend is het feest! [Foto's]

RE: Dit weekend is het feest! [Foto's]

Dit weekend vieren we dat onze club alweer 55 jaar geleden is opgericht. Door de oprichting van de club wilde men de Minirijders in Nederland verbinden en met elkaar in contact brengen, en dat geldt nu nog steeds. Alle Miniliefhebbers uit Nederland zijn bij ons welkom, of je nu in een Classic of in een New Mini rijdt. Het gaat om de gezelligheid, het uitwisselen van ervaringen en tips, en met elkaar en je Mini leuke dingen beleven. 
We gaan voor een gezellig feest dit weekend en hopen dat er nog veel feestjes mogen volgen. 

Lees het hele artikel

RE: Dit weekend is het feest! [Foto's]

Het was een leuk feest. We konden alleen niet lang blijven. Zondag in Breda meegereden met de Lions Rally.

RE: Dit weekend is het feest! [Foto's]

Het was een geslaagd feest. Samen met ruim 180 volwassenen en kinderen hebben we gevierd dat onze club alweer 55 jaar bestaat.

Op de camping stond het veld gezellig vol met alle Mini's mooi op een rijtje ervoor. De muziek was goed, het eten lekker en iedereen had er zin in. Kortom het was een geslaagd feest. En Joop heeft weer een mooie fotoreportage gemaakt zie link

Bij deze willen we Iedereen die geweest is of ons op een andere manier gefeliciteerd heeft met deze mijlpaal hartelijk bedanken.

Hopelijk tot ziens bij een van onze evenementen.

Hartelijke groeten,
ook namens Joop, Ria, Marco, Marloes,Ton en Rita,

Natascha


PS. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, zonder jullie, onze leden en vrijwilligers, zou onze mooie club er niet zijn. We hopen dan ook we samen met jullie ervoor kunnen zorgen dat we nog heel veel jaren zullen blijven bestaan.