Terugblik Achterhoekrit

RE: Terugblik Achterhoekrit

Dit was alweer de 25e Achterhoekrit en ook nu zat de rit heel goed in elkaar. De uitzetters hadden het niet makkelijk gemaakt en de deelnemers moesten hun best doen om het reglement en de routebeschrijving goed te interpreteren. Maar het is ze gelukt en bij de finish werd er gezellig nagepraat.


Achterhoekrit, Classic op onverhardOmdat het de 25e Achterhoekrit was en de uitzetters altijd een pet dragen hadden ze voor de deelnemers een mooie Achterhoekpet met speldje klaarliggen. 


Achterhoekrit 2016, petEn er waren niet alleen prijzen voor degenen die in de top 10 eindigden, ook voor nummer 25 lag er wat moois klaar. Wil je weten wie er met de prijzen naar huis gegaan zijn? De uitslag vind je hier.


Ook dit jaar heeft Joop mooie foto's gemaakt. Tip: klik ze open zodat je ze groot op het scherm krijgt en het ritverslag kunt lezen.


Wij hebben het  weer naar ons zin gehad en verheugen ons nu alweer op volgend jaar. 


RE: Terugblik Achterhoekrit

Bedankt voor het uitzetten. Erg leuk. d:)b

maar, ik heb toch een opmerking. En dit geld misschien ook algemeen voor alle ritten.

Onderweg kregen wij pech met de mini. Koppakking er uit! M'n ouders deden ook mee en schoten even te hulp. Dit duurde even voordat we de storingen vonden. Want er was nog meer mis.

Inmiddels was er iemand van de organisatie achter ons aan de borden aan het opruimen. Gevraagd was of we het op gaven. En dat deden we en leverden de formulieren in. De mini met wat moeite terug gekregen op het begin punt en met z'n 4e met de mini van m'n ouders naar huis gereden om de Bus met aanhanger te halen.

Eindelijk de mini thuis en gefixed ontvingen we het nieuwe clubblad. Lezen over de Rit... Bam: 200Strafpunten!.....

STRAFPUNTEN ??? de mini is stuk gegaan. Toch al straf genoeg toch ? :?

Volgens mij heet dit DNF ! Did not finish, maar daar staat je naam dan.

Kan dit niet anders? Tis gewoon niet erg netjes. :|

Nogmaals ik waardeer het zeer dat mensen ritten uitzetten en alles bedenken en alle zorgen d:)b , maar strafpunten bij pech ? :'(

Bedankt.

Joost

RE: Terugblik Achterhoekrit

Hoi Joost,

Echt jammer dat jullie tijdens de rit pech gekregen hebben. Is de Mini nu weer in orde?

Het is vreemd om in de uitslag te zien dat je wel "gefinisht" bent ondanks dat je niet de hele rit gereden hebt. Dit heeft men juist gedaan omdat het al vervelend genoeg is dat je met pech bent uitgevallen. Nu krijg je, ondanks het missen van veel routecontroles, toch nog 2 punten in het clubkampioenschap in plaats van maar 1.

Fijn trouwens om te horen dat jullie het wel een leuke rit vonden en bedankt voor de complimenten aan de organisatoren.

Hopelijk tot ziens bij een van onze volgende ritten.

Hartelijke groeten,

Natascha