Seven 2 2009

 

Waar hebben we deze aflevering mee gevuld? Allereerst u aandacht voor de MSCN Clubavond in Tilburg. Deze is, op hetzelfde adres, verplaatst naar de 1e donderdag van de oneven maanden (was 1e maandag). Mocht u toch nog een oude sok vol geld hebben, dan zijn er diverse ritten mogelijk die uw Mini danig op de proef stellen, zoals de Dutch Mini Rally of de Mini Europe Rally. De Nederlandse Mini-wereld is volop in beweging. Duidelijk wat minder heftig, maar toch leuk is de rit met gehandicapten van Swetterehage.

We hebben voor u een korte indruk van de nieuwe MINI Cabrio gemaakt, alsmede het vervolg van de belevenissen van Alec Issigonis. We zitten dan al weer dicht tegen het midden aan en deze keer staat dat in het teken van de Margrave 50 Mini. Eh, nee, dat mag niet andersom staan!

Traditiegetrouw hebben we weer het Algemeen Klassement van 2008 voor u afgedrukt, gevolgd door deel 12 van de Mini-wereld gezien door de ogen van Howard. Zoals in Seven 1 beloofd, hebben we ook nu weer enkele terugblikken van 50 jaar Mini 1959-2009. Wat heeft een Mini Cooper met carnaval te maken? Dat leggen we voor aan Prins Luc Multicooper! We sluiten deze Seven af met nog enkele "diversen" en de column van MiniMum.

We wensen u veel lees- en kijkplezier met deze Seven.

Joop en Ria Groos