Wedstrijden en prijzen binnen de Mini Seven Club Nederland

Als deelnemer aan de diverse activiteiten van de Mini Seven Club Nederland maakt u kans op verschillende prijzen.

##1. Clubkampioenschap bij puzzelritten; Sir Alec Issigonis Trophy## Elk jaar maken alle leden van de Mini Seven Club Nederland kans op een prijs in ons Clubkampioenschap. De wisseltrofee, Sir Alec Issigonis Trophy. Vanaf 2015 is er een geen vetaranencup meer.

##2. Runners-Up cup voor puzzelritten; Bob Manheim bokaal## In de eerste 3 jaar dat je lid bent, maak je kans op deze prijs. Deze wissetrofee heet de Bob Manheim bokaal en is vernoemd naar onze oud voorzitter en erelid.

##3. Dagprijzen bij een puzzelrit## Iedere deelnemer, lid of geen lid, maakt bij een puzzelrit kans op een dagprijs. Elke puzzelrit heeft andere prijzen, zo is er bijvoorbeeld bij de Kersenrit een wisselbeker voor de nummer 1, Flipje. En hebben we bij de meeste puzzelritten geschenken voor de tien beste deelnemers of een poedelprijs voor degene die als laatste binnenkomt. Dit varieert per rit.

##4. Stuurvaardigheidstrophy## Bij elke stuurvaardigheidswedstrijd voor Classic Mini’s maak je kans op een dagprijs voor de snelste deelnemer van de dag. Daarnaast maken alle deelnemende A-, B- en ereleden elk jaar kans op de stuurvaardigheidstrophy een wisseltrofee. De winnaar hiervan wordt bepaald door de punten van alle gereden stuurvaardigheidsproeven in een jaar bij elkaar op te tellen. Vanaf 2015 is er geen damesklassement meer.

##5. 7Spetter prijs## Bij elke clubdag kan jouw Classic of New Mini meedoen aan de verkiezing van mooiste Mini van de dag. Je kunt meedoen in één van de volgende categorieën, Classic Mini Mk1 - Mk4, Classic Mk5-Mk7, Classic Mini Custom en New MINI.

##6. Funny Games## Elke clubdag bedenken we weer een nieuw spel waar je met Classic of New Mini aan mee kunt doen. Voor de beste deelnemers is er een prijs beschikbaar.

##Meer informatie## Zie hier www.minisevenclub.nl/wiki/puntentelling-clubkampioenschappen voor meer informatie over puntentelling van het Clubkampioenschap en de Runners-Up Cup. Uitleg over de verschillende ritsystemen vind je hier: www.minisevenclub.nl/wiki/rittenuitleg.