Datum
-

Het maximum aantal deelnemers is bereikt en de wachtlijst is gesloten.

In plaats van de Nederlandse Mini Clubdag organiseren we vandaag de Nederlandse Mini Clubtoer over de Veluwe. Op deze manier kunnen we toch bij elkaar komen. Even bijpraten, en daarna genieten van het toeren met onze Mini’s.

Vanzelfsprekend gelden voor deze rit de overheidsmaatregelen in zake Covid-19. Het is daarom verplicht je vooraf aan te melden, zonder aanmelding kun je niet meedoen. Daarnaast kunnen er maximaal 40 Mini’s meerijden. Dus vul snel dit formulier in zodat je zeker bent van een plekje.

De start- en finishlocatie is bij restaurant Zuid Zout Zout aan het Veluwemeer (Strandweg 1, Biddinghuizen). Vanaf 11:00 uur staat de koffie klaar en om 12:00 uur vertrekken we. Ongeveer 15:30 uur zijn we terug zodat je mee kunt doen aan de Algemene Ledenvergadering die om 16:00 uur begint.

Meedoen met deze toertocht kost voor leden van Mini Seven Club Nederland € 7,50 per Mini. Ben je geen lid? Dan betaal je € 12,50. Je betaling dient uiterlijk 3 september binnen te zijn. Ons rekeningnummer is NL59INGB0000346800, t.nv. Mini Seven Club Nederland, Waalwijk. Als je ter plekke wilt betalen dan verzoeken we je contant en gepast te betalen. 

Vragen?

Neem dan contact met ons op via events@minisevenclub.nl.

 

PS. Maak er een weekendje weg van 

Het restaurant ligt naast de bungalowparken en campings van Molecaten en Landal, dus je kunt er ook nog een lekker weekendje weg van maken.