Geannuleerd: Drenthe RIT (DR)

Datum
-

4/9/:

Helaas is de Drentherit op zondag 4 oktober geveld door de Coronaperikelen en gaat niet door. Jammerlijk hebben wij als organisatoren van de Drentherit hiertoe  moeten besluiten. Dit is voor ons een moeilijke beslissing geweest.  Alles overziend zijn wij tot de slotsom gekomen dat op een aantal punten in de route o.a. start en einde, niet voldaan kan worden aan de regelgeving m.b.t. de Coronarichtlijnen. Wij kunnen niet volledig instaan voor de veiligheid en de gevolgen daarvan voor u en onze sponsor Brittish Car Trading in Klazienaveen.

We hopen er op dat we volgend jaar gezamenlijk weer een gezellig en mooie rit mogen hebben.

Dit jaar zal er geen vervanger voor de Drentherit op 4 oktober komen. Wel is het mogelijk om mee te rijden met de Noorderpuzzelrit op zaterdag 19 september.

 

Ook dit jaar organiseren de families Kloosterman en Kloese een toertocht voor ons. Heb jij een Classic of New Mini? En wel zin in een rondrit door het mooie Drenthe? Doe dan mee.

We gaan deze keer een heel nieuw deel van Drenthe ontdekken tijdens deze toertocht. De uitzetters weten er iedere keer iets moois van te maken dus dat zit ook dit jaar wel goed. 

De startplaats wordt later bekend gemaakt maar reken er maar op dat we daar rond 11:00 uur verzamelen en om ongeveer 15:00 uur bij de finish aankomen. 

In verband met de Covid-19 maatregelen mogen er maximaal 40 Mini's aan deze rit meedoen. Dus schrijf je snel in via onderstaand formulier als je zeker wit zijn van een plekje.

De kosten voor deze rit zijn € 7,50 per Mini voor leden van Mini Seven Club Nederland en € 12,50 voor niet leden. Nog geen lid? Regel dat dan snel via deze aanmeldpagina.

Je betaling mag vooraf overgemaakt worden op rekening NL59INGB0000346800 van Mini Seven Club Nederland onder vermelding van Drentherit 2020. Maar mag ook ter plekke betaalt worden (graag contant en gepast betalen).

Wil je meer weten? Mail dan naar David en Jan via info@csnn.nl of jan@kloese.nl

Zien we jou op 4 oktober in Drenthe?