Noorderpuzzelrit en bbq (DR)

Datum
-

Update 5/8/2020:

Vanaf nu is er een wachtlijst waar je op terechtkomt als je onderstaand formulier instuurt. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen er nog wat mensen bij kunnen of blijft het maximum aantal deelnemers voor dit weekend incl. toertocht en barbecue op 90 staan.

Wij informeren je uiterlijk een week van te voren of je toch nog mee kunt doen met deze rit en barbecue.

 

Doe je zaterdag 18 september mee met deze puzzelrit door de omgeving van Exloo in Drenthe? De uitzetters kennen deze omgeving op hun duimpje dus zullen zorgen dat we langs de mooiste plekjes komen. 

En als je tijd genoeg hebt, sluit dan gezellig aan bij de lekkere barbecue aan het eind. 

Meer info over de puzzelrit 

Deelnemen aan de rit kost € 10,00 per Mini voor leden van de Mini Seven Club Nederland en €15,00 voor niet leden (wel Minirijders). Hiervoor krijg je een leuke en mooie rit door Drenthe, en een goody bag met rallyschild. Vooraf inschrijven is nodig! De rit start om 13:00 uur dus zorg dat je voor die tijd aanwezig bent.

Voor de liefhebbers leuk te weten: Deze rit telt mee voor het Clubkampioenschap.

Meer info over de barbeque

Deelname aan de BBQ kost €10,00 per persoon voor leden van de Mini Seven Club Nederland en €12,50 voor niet leden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het weer, als de zon schijnt zitten we lekker buiten en anders verhuizen we naar binnen. 

Het vlees moet op tijd besteld worden dus vooraf aanmelden, uiterlijk 28 augustus, is verplicht. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier onderop deze pagina.

Meer weten

Neem contact op met David Kloosterman of Jan Kloese via info@noorderweekend.nl

Er een heel weekend weg van maken?

Boek dan voor het Noorderweekend.

Inschrijfformulier

 

Locatie