Algemeen Mini- en MSCN-nieuws

Uitnodiging Mini's@Home

Ingediend door Natascha op zo, 24-01-2021 16:01

De gezellige clubavond van Rotterdam gaat gewoon door maar dan virtueel. En dus kun je deze keer vanuit je huis meedoen en maakt het niets uit het eigenlijk te ver rijden is.

Heb jij wel zin in een avondje praten over je heilige koe die in de garage of voor je deur staat? Of over je mini Mini in de vitrine? Heb je je Mini net, of heb je er al jaren een? Ben je lid van onze club of niet? Alles kan, dus meld je aan via het formulier op deze pagina en kom gezellig "langs". 

Tot ziens op 9 februari.

uitnodiging Mini's@Home

Terugblik Oud- en Nieuw meeting

Ingediend door Natascha op vr, 15-01-2021 20:32

Zondag 10 januari stond onze traditionele Oud- en Nieuwrit gepland. Bij deze rit nodigen we altijd alle Minirijders uit, of ze nou in een oude of nieuwe Mini rijden en of ze nou lid zijn van onze Miniclub of een andere of helemaal niet. We willen het nieuwe jaar graag goed beginnen en wensen iedereen veel plezier met zijn/haar Mini. Helaas was met een groep te rijden dit jaar geen optie, maar om elkaar nou helemaal niet live te zien zo aan het begin van het jaar vonden we ook weer niets. En dus riep de uitzetter van de rit, Yordy, een groepje enthousiastelingen bij elkaar om een alternatief te bedenken. Samen met Esther, Bonnie, Sharon en Natascha werd er een alternatief bedacht, de Oud- en Nieuw meeting.

Inno in de sneeuw

Dankzij een samenwerking met autopuzzeltocht.nl kon je gewoon met je Mini toeren. Weliswaar in je eigen omgeving en niet met een groep maar toch. Je kon ook nog kunnen puzzelen als je daar zin in had. En bij de finish gezellig napraten met andere Minirijders.

Tijdens de borrel bleek dat een deel van de mensen inderdaad een puzzelrit gereden had, anderen hebben hem bewaard voor een later moment en een eigen tocht uitgezet. Iedereen was het erover eens dat dit een goed alternatief was en zat gezellig te praten in de virtuele bar. Toen kwam de quiz met tien vragen over de club en Mini in het algemeen, je kon een gratis ticket voor een van onze Miniweekenden winnen dus er werd had gestreden. Maar er kan er maar een de winnaar zijn en dat was Sabine.

De deelnemers konden ook nog meedoen voor een andere prijs, de foto die jij tijdens de rit gemaakt hebt tot eind januari bovenaan onze Facebookpagina. Er zijn mooie foto’s binnengekomen maar uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn en dat is de foto van Ralph. Omdat wij nog twee foto’s erg mooi vonden hebben we nog een extra prijsje in het leven geroepen, Arie en Mecia, jullie Mini komt binnenkort voorbij in de dinsdagfoto op Facebook.

Iedereen die meegedaan heeft, bedankt dat je erbij was. De kortingscode van autopuzzeltocht.nl blijft nog geldig tot eind maart, zie de Seven van februari voor meer informatie en natuurlijk nog meer foto’s van deze leuke dag.

Gezocht: Webmaster

Ingediend door Natascha op ma, 11-01-2021 10:00

Vacature webmaster

De website van Mini Seven Club Nederland bevat alle informatie over de club, een forum, een wiki en een overzicht van haar sponsors. Op dit moment is een vrijwilliger belast met het onderhoud en dus gaat alles wat langzamer dan hij en wij zouden willen. 

Wil jij ook dat onze website en forum nog beter worden? Wordt dan webmaster bij onze club en zorg er samen voor dat alles soepel loopt. Kennis van de verschillende systemen is fijn maar enthousiasme en de wil om te leren werken met PHP, MySQL en Drupal is belangrijker. Doe je mee? Neem dan nu contact op met Natascha en Maarten via webmaster@minisevenclub.nl

Vacature: Hoofdredacteur Seven

Ingediend door Natascha op ma, 04-01-2021 10:24

Vacature hoofdredacteur

Mini Seven Club Nederland geeft zes keer per jaar een clubblad uit voor haar leden. Dit 32 pagina’s tellende magazine wordt gemaakt door een enthousiaste redactie van leden. De hoofdredacteur is verantwoordelijk de eindredactie en het tijdig verschijnen van het clubblad. Hij/zij schrijft zelf ook artikelen, is verantwoordelijk voor de vormgeving en regelt ook de kerstkaart. De huidige hoofdredacteur heeft na 10 jaar besloten wat anders te gaan doen dus zoekt een opvolger. Lees jij de Seven graag en lijkt het jou een mooie uitdaging om het blad nog leuker te maken? Neem dan nu contact op met Marloes.

Happy 2021!

Ingediend door Natascha op vr, 01-01-2021 11:42

Happy 2021!

Wij wensen je een heel goed, gezond en gezellig 2021. Met natuurijk veel plezier met je Mini.

Begin het jaar goed door mee te doen met de Oud- en Nieuw meeting op zondag 10 januari. Je kunt dan meedoen met een rit in jouw provincie en/of aansluiten bij de online borrel. Doe je mee? Schrijf je dan snel in via het formulier op de eventpagina 

Fijne feestdagen

Ingediend door Natascha op di, 22-12-2020 16:22

Voor veel van ons is de vakantie begonnen en over negen dagen begint 2021. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Wij wensen je fijne feestdagen, pas goed op elkaar, maak het gezellig en ga nog eens lekker toeren met je Mini.

PS: Je foto's en verhalen zijn altijd welkom voor de Seven of in onze Facebookgroep Kerstkaart 2020

Vrijwilligers bedankt!

Ingediend door Natascha op zo, 06-12-2020 12:38

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag en dus zetten we onze vrijwilligers graag in het zonnetje. Dit jaar was ook voor hun een vreemd jaar. Een paar evenementen gingen door maar helaas bleek dat we een deel van de evenementen naar een later moment moesten verplaatsen. Anderen hadden het juist extra druk doordat ze een online evenement organiseerden en ook het clubblad, de website en social media liepen gewoon door.

Vrijwilliger bedankt

Een ding is duidelijk, zonder al deze vrijwilligers gebeurt er sowieso niets binnen onze club. En daarom willen wij ze enorm bedanken voor hun inzet. Agnes, Amy, Arjen, Berend, Berrie, Bertina, Bertus, Bonnie , Bram, Carolien, Cindy, David, Davy, Demelza, Denise, Eelke, Eric, Erik, Erna, Erwin, Ferdy, Geertje, Gerrit, Gitty, Glenn, Han, Han, Hendrik-Jan, Henk, Henk, Ian, Jan, Jan, Jesse, Joan, John, Jose, Jouke, Kenrick, Laurens, Maarten, Maikel, Marcel, Marcel, Marij, Marinus, Marjan, Marjon, Martin, Max, Melvin, Niko, Patrick, Patrick, Paul, Pim, Peter, Ricardo, Rien, Rolf, Ronald, Sharon, Shival, Tijs, Wilhelmien, Wim en Yordy BEDANKT!!!!!

Leeft mijn Mini nog?

Ingediend door Natascha op zo, 06-12-2020 12:22

Voor de interviewserie 'Leeft mijn auto nog?' in de Kampioen van de ANWB zoekt Jasmine Groenendijk personen die ooit hun auto hebben verkocht en nog regelmatig met weemoed aan die auto terugdenken. Samen met deze ex-eigenaar haalt ze herinneringen op aan de auto én gaat ze op zoek naar de nieuwe eigenaar om te onderzoeken wat voor leven de auto nu leidt. Uiteindelijk komen er drie interviews + foto's in de serie. Het zou leuk zijn als een van de auto's die in deze serie schitteren een Mini is!
Wie wil er met Jasmine op zoek naar het huidige leven van zijn oude Mini? Het zou fijn zijn als er al aanknopingspunten zijn: zoals de contactgegevens van degene aan wie hij/zij de auto heeft verkocht. Dan kan Jasmine daar de zoektocht starten. Het interview zal via (beeld)bellen gaan, de fotoshoot is wel op locatie, nader te bepalen.
Wil jij hier wel aan meedoen? Neem dan nu contact op met Jasmine.

Mini's in de sneeuw. bestaan ze nog?